tthesims

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2012

Historien om Edwall - del 3

Av Victoria - 10 augusti 2012 22:30

Del 1, del 2, 

 


Provar att ta väck färgerna för rollerna och skriver istället vem som säger vad. Enklare. Sedan kan ni väl säga vad ni gillar bäst? Enjoy! (Funderar även att byta namn till Heidi Edwall men det blir nog dumt sen).

 

Del 3

 

Bara några dagar senare hade jag bosatt mig i Miss Kolling's villa. Det kändes tomt men samtidigt bra. Jag hade inte behövt flytta några möbler eftersom huset redan var inrätt och färdigt. Allt jag behövt flytta var mina kläder och små prylar. Jag visste inte vad jag skulle göra. Visst hade jag hästarna.. men något kändes fel. Jag bestämde mig för att prata med Vivian om saken, men precis när jag slog mig ner på en stol vid baren började hon prata. 

'' Allt väl vännen? Du ser faktiskt lite nere ut. Trivs du inte? Borde jag ändra? '' började hon med sin vänliga röst. 

Hon var alltid så omtänksam. 

'' Nej, allt är väl. Tror jag. Det känns konstigt. Jag borde ju vara överlycklig och träna med mina hästar. Men något säger att jag inte vill träna mer med dem.'' svarade jag och suckade lite lätt. 

'' Jag måste få berätta om min dotter! Hon var lika galen i hästar som du var. Hon tog hand om dem redan som barn, tränade dagligen som tonåring och fortsatte en kort tid när hon blev ungdom. Hon insåg att hon inte skulle kunna försörja sig på de få pengarna man tjänar in på hästarna. Träna dem, sälja dem. Hon klarade inte att sälja dem. Och tävlingarna drar inte till sig mycket folk i denna öken-stad, och då blir prispengarna lägre.'' Sa hon och nickade lätt mot mig. 

'' Har du en dotter?'' Var allt jag fick fram.

'' Jag hade. Hon red ut i skogen med sin nya otränade häst. Hästen sparkade av henne precis vid en å, hon svimmade av och dog.. Jag saknar henne så mycket. Men jag försöker att tänka på annat.'' Vivian log lite lätt mot mig. 

 

Efter en diskussion med Miss Kolling om mitt rätta val hade jag insett att jag inte skulle kunna försörja mig på hästarna, trots att jag betalade en halvhyra. Hästranchen där tävlingarna hölls skulle rivas. Jag skulle inte bo hos Miss Kolling för tillfället längre. Hästarna skulle. Jag skulle flytta till en liten gata här i Lucky Palms och gå på ett universitet i stan. Jag visste inte om det var för min skull eller hennes, men det kändes som om det var ett bra beslut, trots min kärlek till hästarna. 

'' Hejdå mitt hjärtegull, jag kommer förbi nästan varje dag och tittar till dig.. ååh. Jag älskar dig min lilla mini...'' började jag och klappade lugnt på min yngsta häst. 

 

'' Du kan vara hellugn, Heidi. Jag tar väl hand om dina hästar. Om jag så själv ska svälta! Att ha lite djur är bara trevligt, men jag kan inte träna dem. Jag är allt för gammal. Råd av min doktor, faktiskt. Jag brukar inte lyssna, men denna gången tror jag att jag faktiskt gör det. '' Sa Miss Kolling och jag skrattade lätt till lite. Hon har allt en trevlig tant. 

 

Bara någon timme senare satt jag uppe på cyklen, påväg mot mitt nya rum och hem. 

 

Direkt skyndade jag mig mot dörren där rummet ,jag skulle dela med någon jag inte ens kände, var. 

 

Jag gick förbi köket och direkt in i rummet för att ställa ner de få väskorna med kläderna jag hade med mig. Jag menar, Miss Kolling var bara några kvarter bort. Det första jag la märke till var sängen bredvid min. Eller jag antog att det var min säng eftersom det var den enda som stod tom. Jag kollade på sängen mitt imot. Smink och en mode-bok samt klädhängare bakom sängen. 

 

Dörren öppnades och en blond tjej kom in. 

'' Åh hej. Jag antar att du är min rumskamrat? '' sa hon och log lite svagt. Knappt att man såg det. 

'' Japp, så är det. '' Svarade jag kort och nickade. 

'' Trevligt. '' Sa hon och granskade mig från topp till tå. 

'' Jag antar så, men jag tror jag ska gå ut en runda... kolla läget liksom. Nytt alltihopa. Vi ses förmodligen snart.'' svarade jag igen. Det lät lite irriterat men det var menat vänligare.

 

Jag tog på mig mina gamla favoritbrillor och satte mig på en bänk i den lilla parken bredvid gatan. Trött efter allting. Dessutom fundersam. Jag lovade Miss Kolling att jag inte skulle döma någon efter utseendet, men hon var så lik en snobb. Jag kunde inte rå för den vanan att dömma någon direkt. Men jag hade lovat mig själv att inte göra det. Jag kände mig lite tvungen att  gå tillbaka till henne, men först tänkte jag njuta av solen några minuter till. 

 

Några minuter senare satt jag i köket, hade ingen aning vad jag skulle säga. Improvisera, tänkte jag.

'' Förlåt, alltså för att jag bara stack så där. Jag är... bra på att dömma folk efter utseende. Jag gillar typ inte...'' började jag.

'' Förstår. Visst ser jag ut som den typiska snobben. Visst gillar jag väl mode, men jag är inte den snobben jag ser ut som. Många följer mina trender om man säger så, men jag är trevligare mot mina vänner. Men här har jag inte så

många, än. '' avbröt hon mig. 

'' Förlåt. Det ska bli trevligt att dela rum. Känner du till stället? '' 

'' Jadå. Ovanvåningen finns toaletten, parken ligger mitt i mot oss, på andra sidan finns lite små affärer och andra rum, bredvid hos har vi turen att ha klassrummet där vi kommer ha flest lekitioner. Men det varierar. Jag heter Sanna förresten. '' 

'' Och jag heter Heidi.'' Sa jag och log. 

'' Hänger du med ut och träffar Jocke och Tomas? '' 

Jag ryckte lite på axlarna och log lite lätt och nickade till svar sedan, så hon skulle förstå. 





----

 

Kortare del, men det publiceras snart en längre imorgon eller senare ikväll. 





 
 
Ellen

Ellen

11 augusti 2012 19:47

Skulle du inte kunna lägga ut länken där man laddar ner jeffery campbell skorna ? :D

http://svensktfashion.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 28 december 2013 19:36

Bloggen flyttas! Denna kommer finnas kvar men jag känner för en fresh start och kommer fortsätta blogga på blogg.se, för det blir enklare för mig då jag har en annan blogg där med. Hoppas ni fortsätter följa mig. Var tyvärr tvungen att byta namn för ...

Av Victoria - 27 december 2013 15:51

Kom inte in så jättemånga frågor, men jag tänkte i alla fall svara på dem som kom. Kan även uppdstera er att det ej går framåt med min dator, skriver detta inlägg från min iPad.   Har du någon pojkvän?  Nope. *foreveralone*  Gillar du någon? ...

Av Victoria - 18 december 2013 18:05


FRÅGESTUND! Eftersom jag inte kan blogga så mycket om sims så tänkte jag ha en frågestund. Fråga allt ni vill veta! Om mitt personliga liv, om sims, om vad ni nu kan tänkas er vilja veta om mig och mitt spelande! Och bloggen förstås. Hit me!! Den som...

Av Victoria - 18 december 2013 14:37


Ladda ner   Kollade igenom lite hår och föll pladask för denna. Ska ladda ner den så fort jag kan spela igen.. men det dröjer nog </3 MEN jag kommer inte sluta blogga. Tills jag kan spela sims ska jag försöka fixa nerladdningstips. ...

Av Victoria - 1 december 2013 18:38


  Ladda ner jag äger inte bilden    Min dator funkar fortfarande inte men jag hade ändå tänkt försöka så gott som från denna. Ska se nästa vecka om jag kan låna någon av brorsan och kanske kunna ladda ner åtminstone grundspelet. Men tills j...

Välkommen till min blogg om the sims 3!

Hej och mycket välkommen till min blogg om the sims.

Jag är en simsberoende tjej på 14 år vid namn Victoria. 

Jag bloggar om det mesta som har med sims att göra, framför allt det nuvarande, sims 3. 

Nyheter, uppdateirng, downloadstips, bilder från mitt spelande, tävlingar, simmar - you name it.  


Jag hoppas ni kommer gilla det jag gör, om ni vill läsa mer om bloggen och mig - Klicka HÄR

Följ mig på...

 

   

Victoria åker bort

30 oktober till den 2 november åker jag iväg. 

The sims 3 community

Vickan12 heter jag på the sims 3 community . 

                      { thesims3.com }

 

Månadens simsblogg

Var med och tävla om att bli månadens simsblogg! 

Vinnaren vinner länk i menyn och presentation i inlägget! Avslutas i slutet av månaden och börjar i början av den. 

Innan du frågar..

1. Ställ inte samma fråga om och om igen för att du inte fått svar direkt. Jag kommer svara så fort jag kan och det hjälper inte att spamma. 

2. Ställ bara frågor i frågerutan, om ni vill skriva något annat kan ni använda kommentarsfältet, läser alltid era kommentarer och besvarar en del i kommentarsfältet, andra i inlägg. Så ni behöver inte skriva i frågerutan för att få svar. 

3. Titta igenom så att det inte redan finns ett svar på er fråga. Självklart behöver du inte titta igenom alla sidor, men kanske dem 3 senaste ifall jag just skulle besvarat frågan. 

4. Jag är absolut inget datorproffs (exempel om ert spel har kraschat m.m) men jag kommer alltid försöka att hjälpa till, kan dock inte lova att det kommer vara till hjälp eller funka. 

 

För enkelhetens skull, följa dessa enkla punkter :). 

Fråga mig

232 besvarade frågor

Omröstning

NY DESIGN - vad tycker ni om den? (Uppdaterad 2013-09-07)
 Jättefin!
 Fin!
 Tråkig.
 Ful.
 Okej
 Ingen åsikt.

Andra simsbloggar

Nerladdningssidor

Kategorier

Light Green Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards