tthesims

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2012

Edwall - del 10

Av Victoria - 20 augusti 2012 21:15

Det är ni som ger mig motivationen att    kriva nya inlägg och fortsätta delar i historierna. Kul att ni gillar denna, enjoy av en till (spännande?) del! :) Den skulle kommit tidigare, men allting kraschade när jag skulle börja så nu kommer den istället. 

 

 Del 1, del 2, del 3, del 4, del 5del 6del 7del 8, del 9


Del 10

 

Medan Jocke gick och la sig på sängen för att vila en stund och tänka igenom allt som hade skett hade Sanna gått ut i solen för att ta lite frisk luft och försöka smälta vad hon just fått reda på. Vad hon hade för tankar, visste hon knappt själv. 

 

'' Jasså? Här sitter du ensam. Redo att träffa din vän antar jag? '' 

Sanna tittade upp mot sjuksköterskan, som hette Julie om hon minns rätt. 

'' Får jag? '' svarade hon sedan chockerat. Hon hade tänkt att de inte skulle få se henne på något dygn. 

'' Om du vill. '' Svarade hon och log lite. Julie's blic kvar ganska tom, nästan fast i marken bredvid Sanna. Hon såg sömnig ut och Sanna undrade nästan hur länge sedan det var hon sov. 

'' Japp. '' Svarade hon och nickade samtidigt som hon reste sig upp.

 

Direkt när dem kom tillbaka till Heidi's andra rum, på akutavdelningen, började Julie pyssla i medicinskåpet bredvid dörren. Sanna kände sig plötsligt lite blyg för att träffa Heidi, men samtidigt glad. Hon kollade länge på Heidi som låg och sov i sängen. Det skönaste för Sanna var att Heidi's blod var avtvättat och att det inte fanns skott kvar i hennes mage. Att hon inte verkade lida lika mycket.

   

'' Ska vi väcka henne? '' utbrast Julie och vände sig om från medicinskåpet och gick fram till Heidi som låg på sängen. Hon la en hand på Heidis händer och en på hennes arm medan hon försiktigt skakade på henne lite. Heidi röde sig lite och Julie gick mot dörren. '' Ska bara hämta en mapp och sådär, men hon lär vakna till. ''

 


En kort stund efter att Julie lämnat rummet vaknade Heidi till och reste sig ur sängen. När hon fick syn på Sanna nästan flög hon upp och sprang fram för att krama henne. Sanna kunde inte hålla igen tårarna. Glädje och sorg som egentligen var medlidande på samma gång. 

'' Åh.. jag har saknat dig vännen.'' Sa Heidi. '' Trots att du var i närheten. Jag fattar knappt själv vad som händer.''

'' Då är vi två. '' Snyftade Sanna.


Tjejerna stod och pratade lite och kom överens om att se om Heidi kunde följa med till caféterian och sedan vidare upp till Jocke och Sanna. De vände sig mot Julie som kommit in i rummet igen. 

'' Är det okej att jag tar med mig Heidi? '' 

Julie log och nickade mot dem. '' Om hon vill. '' Svarade hon sedan. Heidi bara nickade och följde efter Sanna ut ur rummet. Så fort dem var utanför dörren gjorde hon en blandning mellan suck och pustande. '' Äntligen slipper jag den där sköterskan. Bläääh. ''

 

Tjejerna gick vidare ut ur sjukhusdörren och vidare in i caféterian. 

'' Mamma. '' Sa Heidi när de kom in genom dörren och stannade till.

'' Va? '' svarade Sanna förvånat. 

'' Mamma, '' mumlade Heidi ännu en gång och nickade bort mot en röd-håriga kvinna längre in i caféterian. 

Hon tog ett djupt andetag innan hon gick fram till hennes mamma medan Sanna gick och beställde mat.

 

'' Hej mamma..'' Sa Heidi lugnt.

Hennes mamma vände sig plötsligt om och granskade Heidi's pyjamas hon gick omkring i. Hon höjde lätt på ögonbrynen och nickade mot henne.

'' Hej, min dotter.'' Svarade hon sedan kort. '' Vad sjutton gör du här? '' Heidi riktigt hörde oron i hennes mammas röst och tog ett djupt andetag. Hon kände inte att hon riktigt ville berätta vad som hänt ännu. '' Skadad... lite allvarligt.'' sa hon bara. Hennes mamma skakade på huvudet och Heidi såg hur en tår rann ner för hennes kind men hon torkade bort den lika snabbt som den kom.

'' Jag har lite bråttom, jag saknar dig där hemma. Det är... tomt. Hoppas du har det bra.. och blir bra. Jag måste gå. Men glöm inte att jag älskar dig. ''

'' Jag älskar dig med mamma.. '' nickade Heidi och såg hennes mamma försvinna ut genom caféteria-dörren och vidare mot parkeringen för att åka iväg från sjukhuset. 

 

Heidi slog sig ner bredvid Sanna som köpt sig lite mat. 

'' Ska du inte ha något då? '' sa hon och kollade på Heidi som satt där. Tom i blicken. Riktigt riktigt tom. 

'' Nää.. jag är typ inte sugen. '' 

'' Men något måste du väl ha, du har ju inte ätit.. på... ah jag vet inte vad.''

Heidi ryckte på axlarna. '' Jag har fått soppa en gång efter operationen.'' 

Sanna suckade och skakade på huvudet samtidigt som hon små log lite mot Heidi och nickade mot hissen.

'' Vi drar upp till Jocke. ''


De både gick långsamt mot hissen. Heidi kände sig ganska sömnig fortfarande men ville väldigt gärna, egentligen mer än gärna träffa Jocke nu också. Och Miss Kolling.. åh som hon saknade henne. 


Hissen stannade en våning upp och de klev ur. De gick in en bit och se Jocke ligga vaken på sängen stirrande in i vägen. Sanna flinade lite, likså Heidi. 

'' Kolla vem jag har med mig! '' sa hon sedan och Jocke ryckte till. Han skyndade sig upp och fram till Heidi.

 

De kramade om varandra. Glädjen fanns inom de båda, samtidigt som båda nog tänkte lika mycket på vad som faktiskt hänt. Jocke såg ytterst bekymrad ut över vad som hänt. Han kramade hårt om Heidi och torkade hennes tårar.

'' Jag måste bara få fråga Heidi. Jag måste få. '' Heidi kollade upp på honom, snyftade och nickade sedan.

'' Mmmm. '' Svarade hon. 

'' Vet du vem som gjort det mot dig? Vem som skadade dig så här? ''

Hon kollade på Sanna lite, sedan ner i golvet och lät några tårar till rinna ner för kinderna. Hon samlade kraft och kollade på Jocke igen. Hon höll hårt om honom och kramade honom igen och viskade i hans öra: '' Ja. Jag vet..'' 



 
 
Misan

Misan

21 augusti 2012 19:17

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

http://misansimsblogg.bloggplatsen.se

 
Misan

Misan

21 augusti 2012 19:18

Ville du vara med i min tävling???

http://misansimsblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 28 december 2013 19:36

Bloggen flyttas! Denna kommer finnas kvar men jag känner för en fresh start och kommer fortsätta blogga på blogg.se, för det blir enklare för mig då jag har en annan blogg där med. Hoppas ni fortsätter följa mig. Var tyvärr tvungen att byta namn för ...

Av Victoria - 27 december 2013 15:51

Kom inte in så jättemånga frågor, men jag tänkte i alla fall svara på dem som kom. Kan även uppdstera er att det ej går framåt med min dator, skriver detta inlägg från min iPad.   Har du någon pojkvän?  Nope. *foreveralone*  Gillar du någon? ...

Av Victoria - 18 december 2013 18:05


FRÅGESTUND! Eftersom jag inte kan blogga så mycket om sims så tänkte jag ha en frågestund. Fråga allt ni vill veta! Om mitt personliga liv, om sims, om vad ni nu kan tänkas er vilja veta om mig och mitt spelande! Och bloggen förstås. Hit me!! Den som...

Av Victoria - 18 december 2013 14:37


Ladda ner   Kollade igenom lite hår och föll pladask för denna. Ska ladda ner den så fort jag kan spela igen.. men det dröjer nog </3 MEN jag kommer inte sluta blogga. Tills jag kan spela sims ska jag försöka fixa nerladdningstips. ...

Av Victoria - 1 december 2013 18:38


  Ladda ner jag äger inte bilden    Min dator funkar fortfarande inte men jag hade ändå tänkt försöka så gott som från denna. Ska se nästa vecka om jag kan låna någon av brorsan och kanske kunna ladda ner åtminstone grundspelet. Men tills j...

Välkommen till min blogg om the sims 3!

Hej och mycket välkommen till min blogg om the sims.

Jag är en simsberoende tjej på 14 år vid namn Victoria. 

Jag bloggar om det mesta som har med sims att göra, framför allt det nuvarande, sims 3. 

Nyheter, uppdateirng, downloadstips, bilder från mitt spelande, tävlingar, simmar - you name it.  


Jag hoppas ni kommer gilla det jag gör, om ni vill läsa mer om bloggen och mig - Klicka HÄR

Följ mig på...

 

   

Victoria åker bort

30 oktober till den 2 november åker jag iväg. 

The sims 3 community

Vickan12 heter jag på the sims 3 community . 

                      { thesims3.com }

 

Månadens simsblogg

Var med och tävla om att bli månadens simsblogg! 

Vinnaren vinner länk i menyn och presentation i inlägget! Avslutas i slutet av månaden och börjar i början av den. 

Innan du frågar..

1. Ställ inte samma fråga om och om igen för att du inte fått svar direkt. Jag kommer svara så fort jag kan och det hjälper inte att spamma. 

2. Ställ bara frågor i frågerutan, om ni vill skriva något annat kan ni använda kommentarsfältet, läser alltid era kommentarer och besvarar en del i kommentarsfältet, andra i inlägg. Så ni behöver inte skriva i frågerutan för att få svar. 

3. Titta igenom så att det inte redan finns ett svar på er fråga. Självklart behöver du inte titta igenom alla sidor, men kanske dem 3 senaste ifall jag just skulle besvarat frågan. 

4. Jag är absolut inget datorproffs (exempel om ert spel har kraschat m.m) men jag kommer alltid försöka att hjälpa till, kan dock inte lova att det kommer vara till hjälp eller funka. 

 

För enkelhetens skull, följa dessa enkla punkter :). 

Fråga mig

232 besvarade frågor

Omröstning

NY DESIGN - vad tycker ni om den? (Uppdaterad 2013-09-07)
 Jättefin!
 Fin!
 Tråkig.
 Ful.
 Okej
 Ingen åsikt.

Andra simsbloggar

Nerladdningssidor

Kategorier

Light Green Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards