tthesims

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Edwall - del 21

Av Victoria - 27 september 2012 16:00


Ibland blir jag osäker på om jag vill ladda upp Heidi. Inte för att jag inte vet om någon vill ha henne, mer för att hon är min, min skapelse. Jaja.. 

 

Tidigare delar: Del 1, del 2, del 3, del 4, del 5del 6del 7del 8del 9del 10del 11del 12, del 13del 14del 15,del 16del 17del 18del 19, del 20

 

 

Del 21

 

Efter att Heidi suttit och letat efter hus i tidningen hade hon hittat en annons med ett nybyggt hus en längre bit ifrån Vivian's gård. Hon och Tomas bestämde sig för att åka dit och spana in huset. 

'' Taaaaack igen för du följer med..! '' ropade Heidi och sprang i fatt Tomas och kramade honom bakifrån. Hon blev så lycklig av att bara höra hans röst, se hans leende eller att någon nämnde hans namn. Och det bästa av allt enligt Heidi, var att han kände på samma sätt.

'' No problema, guapa! '' svarade han och log mot Heidi medan hon flinade som ett fån som egentligen inte förstod ett skit av spanskan han just svarat med. Hon bara log och nickade. Det hade Sanna lärt henne att göra i fall hon inte skulle förstå något någongång.

   

En halv timme senare befann de sig vid de lilla nybyggda huset. Heidi nickade nöjt mot det i hopp om att ingen ringt om det ännu. Om hon hade turen med sig för en gångs skull.


Hon gick upp för trappan och kikade in i det nymöblerade huset. Hon såg en lapp innan för dörren som inte sats ut en. '' Till salu.'' Stod det på den. Heidi hade läst om att huset var färdigmöblerat och gick att flytta in i så fort som. 137 000 simdaler kostade det. Det skulle innebära ett stort lån. Ett riktigt stort som Heidi inte hade någon aning om hur hon skulle betala. Visst, hon fick en mindre summa som var studiebidrag eftersom hon fortfarande pluggade, men hon hade fortfarande en önskan om att hitta ett jobb och slippa gå i skolan. För det första, så hatade hon den. För det andra, hade hon allt för mycket att ta igen. Prov, läxor, lektioner. Tiden fanns inte.


Hon vände sig om mot Tomas. '' Tomas, vi drar tillbaka. Jag ska maila och ringa upp om huset.''

Tomas höjde ögonbrynen och såg förvirrad ut. '' Och pengarna då? Hur ska du göra med pengarna? '' Heidi hade just börjat berätta för Tomas en del av hennes relation till sin familj men var lååångt ifrån klar med den historian. Men hon ville ta tag i det. Det hade hon sagt. Tomas hade nickat och kramat om henne. 

'' Lånar från banken antar jag.'' svarade hon samtidigt som hon var påväg att hoppa in i Vivians bil och ställa tillbaka den på sin plats. '' Lägger man till några tusen får man en dyr bil på köpet. Mest för att huset ska bli bebott och de ska få ännu mer betalt för det, alltså, så folk budar om det. Därför ska vi skynda oss.'' Tomas följde lungt efter Heidi till bilen och hoppade in. '' Måste man inte arbeta för att få ta lån här? '' 

Heidi vände blicken mot Tomas och ryckte på axlarna. '' Asch, antar att jag får skaffa ett. Jag orkar ändå inte med skolan längre.'' Tomas nickade instämmande och resten av bilresan blev tyst.

 

Heidi skyndade sig att starta sin dator och gå in på annonsen på webben för att hitta numret. Efter fem minuter var hon inne i en diskussion med ägaren till huset. De pratade länge och tillslut fick Heidi huset och bilen för endat kostnaden av  huset. Alltså en bil på köpet.

 

Påväg ut, när hon packat sina väskor, fått bilen lämnade hos henne, satt in alla väskor i bagaget, var hon påväg att lämna den lilla gården där hon en gång bott med sina hästar. Hästarna hade hon sålt till ridskolan som lovade att ta väl hand om dem. Heidi tvivlade inte på att dem skulle göra det, bara hur mycket hon själv skulle sakna dem.

'' Hej Miss Kolling.'' Nickade Tomas artigt när han var påväg ner för trappan.

'' Hallå där, Tomas.'' svarade hon kort och fortsatte att gå utan att säga ett ord till Heidi. När hon tog sista steget ner för trappan vände hon huvudet mot Heidi.

'' Du får ha det så bra i ditt nya hus, hoppas det går bra i livet. Jag önskar dig all lycka på vägen. Och hoppas att du förlåter mig och inser att jag var påväg att berätta om allting, när det var färdigt. '' 

Heidi visste inte vad hon skulle svara och allt hon fick fram var ett '' tack ''. 

Vivian vände huvudet mot Tomas igen. '' Ta väl hand om henne är du gullig.'' och fortsatte sedan mot sin bil som stod parkerad där den skulle.

 

När Heidi väl hade landat i sitt hus, spanat in det tillsammans med Tomas och känt sig nöjd över sitt köp skulle han sticka tillbaka för att se var Jocke höll hus. 

'' Tack för allt du gjort för mig..'' sa Heidi och kramade om Tomas samtidigt som hon följde hans blick ut genom dörren.

'' Är inte det Sanna? '' sa han och kollade med smala ögon ut mot en tjej i gul kappa och blont hår. Hon hade lockigt hår, precis som Heidi älskade. Heidi kollade ut och tjejen vände sig om och sprang iväg. 

'' Nää.. nä det tror jag inte.. då skulle hon nog kommit och knackat på. Hon är min vän ju.'' Tomas nickade instämmande och gav Heidi en puss på kinden innan han behövde sticka.


När Tomas hade lämnat huset la sig Heidi på sängen och stirrade upp i taket. Hennes hus. Hennes första och egna hus. Det kändes stort. Fast det fanns så mycket som hon hade velat ändra på, så hade det kännts lite mer speciellt. Familjeproblem, pengar, jobb, skola. Men det var saker hon kunde ta tag i och förändra, enkelt men ändå så svårt. 


Efter att hon somnat 3 timmar på sängen slängde hon en hastig blick mot klockan. 13.57 Hon for upp ur sängen och ut ur sin nya bil för att åka mot skolan och prata med sin lärare och se om Sanna fanns där.

 

Heidi blev chockad när hon såg en rödhårig kvinna vid skolan. Molly, hennes psykolog som hon inte berättat något för egentligen. Hon hade inte berättat vem som gjor vad, eller ja, egentligen att det var hon som gjorde det. Hon hade kommit över det och levt på som vanligt, kämpat sig igenom sina långa dagar i skolan och hemma. Allt slet henne, men att se Molly stå där gjorde henne nervös. Hon la på ett fejkat smile och gick fram till henne.

'' Hej! '' sa hon med en ljus röst. Hade det varit till Sanna hon pratade hade hon hört hur nervös hon var, men Molly kände inte Heidi särskilt väl, och det var väl en anledning till att inte tala med henne.

Molly log stort mot Heidi, ett ärligt leende. Det syntes på lång väg. 

'' Hej Heidi, så länge sedan man såg dig.. senaste var nog när du skrevs ut.. du kom aldrig tillbaka. Så jag hoppas du hittade en vän att prata ut med.. för jag antar att du gjorde det.''

Heidi höjde ögonbrynen och förstod inte vad Molly menade med '' jag antar att du gjorde det''. 

'' Ja, alltså..'' fortsatte Molly och tog ett djupt andetag. '' Sanna, din vän som var med dig på sjukhuset, henne minns du va? Hon berättade att det var självmordsförsök. Tragist, tycker jag. Det är väl inte alltid allt går rätt, men du vet att det är viktigt att prata om saker. Jag är utbildad för detta och.. '' fortsatte Molly. 

Heidi kunde inte smälta vad hon sa. Det kom in genom ena örat och försvann direkt ut genom andra. Roadtrip i Heidi's huvud. 

'' Eller hur? '' upprepade Molly. 

Heidi kollade upp på henne och log. '' Faktiskt, så minns jag inte så mycket från den kvällen eftersom jag lämnat det bakom mig, det som hände är historia och inget du behöver oroa dig om i onödan. Jag mår fin fint, så det är.. lugnt med mig. Hoppas du med är okej, för det verkar inte som det. Har du inget bättre för dig än att tro att du tar reda på fakta på din fritid? För att få befodran? '' sa Heidi upprört med en arg ton.

'' Heidi vännen..'' försökte Molly men Heidi avbröt genast.

'' Nej, inte nu. Jag var inte färdig. Ska jag berätta dig en sak? Jag har så himla klart lämnat den kvällen bakom mig, självklart har jag kvar det i tankarna ibland men jag kan berätta för dig att du har fel infomation. Sanna vet egentligen inget om den kvällen. Men jag vet något nu. Hon är inget att lita på. Tack för du tog dig tid att lyssna, du som är en förbaskat duktig psykolog, eller? '' Heidi vände sig om och gick med arga steg mot sin bil, öppna bildörren och smällde igen den och började gasa direkt. Hon såg att Molly sprang efter bilen men hon vägrade att stanna. Aldrig. Aldrig i hela mitt liv, tänkte hon.





 

 
 
SAGA

SAGA" title="http://bloggplatsen.se]SAGA[/url]" target="_blank">bloggplatsen.se]SAGA[/url]

27 september 2012 17:46

Du behöver inte ladda upp henne om du inte vill ;D
Men du kan väl ändå ladda upp några andra simmar som du har gjort <3
Ps Din blogg är super <<<3
Skule betyda guld om kunde lämmna en kommentar ;D

http://Rampljus. bloggplatsen.se

 
Misan

Misan

12 november 2012 19:26

åhhhh vad bra!! läser den här delen för 3 gången nu! :)

http://Misansimsblogg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 28 december 2013 19:36

Bloggen flyttas! Denna kommer finnas kvar men jag känner för en fresh start och kommer fortsätta blogga på blogg.se, för det blir enklare för mig då jag har en annan blogg där med. Hoppas ni fortsätter följa mig. Var tyvärr tvungen att byta namn för ...

Av Victoria - 27 december 2013 15:51

Kom inte in så jättemånga frågor, men jag tänkte i alla fall svara på dem som kom. Kan även uppdstera er att det ej går framåt med min dator, skriver detta inlägg från min iPad.   Har du någon pojkvän?  Nope. *foreveralone*  Gillar du någon? ...

Av Victoria - 18 december 2013 18:05


FRÅGESTUND! Eftersom jag inte kan blogga så mycket om sims så tänkte jag ha en frågestund. Fråga allt ni vill veta! Om mitt personliga liv, om sims, om vad ni nu kan tänkas er vilja veta om mig och mitt spelande! Och bloggen förstås. Hit me!! Den som...

Av Victoria - 18 december 2013 14:37


Ladda ner   Kollade igenom lite hår och föll pladask för denna. Ska ladda ner den så fort jag kan spela igen.. men det dröjer nog </3 MEN jag kommer inte sluta blogga. Tills jag kan spela sims ska jag försöka fixa nerladdningstips. ...

Av Victoria - 1 december 2013 18:38


  Ladda ner jag äger inte bilden    Min dator funkar fortfarande inte men jag hade ändå tänkt försöka så gott som från denna. Ska se nästa vecka om jag kan låna någon av brorsan och kanske kunna ladda ner åtminstone grundspelet. Men tills j...

Välkommen till min blogg om the sims 3!

Hej och mycket välkommen till min blogg om the sims.

Jag är en simsberoende tjej på 14 år vid namn Victoria. 

Jag bloggar om det mesta som har med sims att göra, framför allt det nuvarande, sims 3. 

Nyheter, uppdateirng, downloadstips, bilder från mitt spelande, tävlingar, simmar - you name it.  


Jag hoppas ni kommer gilla det jag gör, om ni vill läsa mer om bloggen och mig - Klicka HÄR

Följ mig på...

 

   

Victoria åker bort

30 oktober till den 2 november åker jag iväg. 

The sims 3 community

Vickan12 heter jag på the sims 3 community . 

                      { thesims3.com }

 

Månadens simsblogg

Var med och tävla om att bli månadens simsblogg! 

Vinnaren vinner länk i menyn och presentation i inlägget! Avslutas i slutet av månaden och börjar i början av den. 

Innan du frågar..

1. Ställ inte samma fråga om och om igen för att du inte fått svar direkt. Jag kommer svara så fort jag kan och det hjälper inte att spamma. 

2. Ställ bara frågor i frågerutan, om ni vill skriva något annat kan ni använda kommentarsfältet, läser alltid era kommentarer och besvarar en del i kommentarsfältet, andra i inlägg. Så ni behöver inte skriva i frågerutan för att få svar. 

3. Titta igenom så att det inte redan finns ett svar på er fråga. Självklart behöver du inte titta igenom alla sidor, men kanske dem 3 senaste ifall jag just skulle besvarat frågan. 

4. Jag är absolut inget datorproffs (exempel om ert spel har kraschat m.m) men jag kommer alltid försöka att hjälpa till, kan dock inte lova att det kommer vara till hjälp eller funka. 

 

För enkelhetens skull, följa dessa enkla punkter :). 

Fråga mig

232 besvarade frågor

Omröstning

NY DESIGN - vad tycker ni om den? (Uppdaterad 2013-09-07)
 Jättefin!
 Fin!
 Tråkig.
 Ful.
 Okej
 Ingen åsikt.

Andra simsbloggar

Nerladdningssidor

Kategorier

Light Green Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards